Leietaker

I Lille Oslo Eiendom AS håndterer vi drift og utleie av alle våre boligeiendommer.

Vår dyktige driftssjef og vaktmestere sørger for at våre utleieobjekter er i god stand

Driftsavdelingen vår består av tre vaktmestere og en driftssjef. Vi er opptatt av å ivareta våre leietakeres behov og at våre utleieobjekter til enhver tid har god standard.

Dersom det oppstår noen problemer med din utleieenhet, eller dersom du har spørsmål til oss, kan du opprette en profil på hybel.no og kontakte oss på https://hybel.no/meldinger/.

Vår utleiesjef sørger for at du som leietaker alltid føler deg ivaretatt

Lille Oslo Eiendom har en utleiesjef som behandler utleie av alle våre boligenheter i Oslo. Vi har som mål å være en ledende og foretrukket utleier av boligeiendom. Dette søker vi å oppnå ved å alltid møte våre leietakere med et smil, yte god service og samtidig formidle nye, moderne leiligheter med høy standard.

Ved eventuelle spørsmål om nåværende eller fremtidig leieforhold kan du kontakte vår utleiesjef på pal@loeiendom.no

Personvern/GDPR

I Lille Oslo Eiendom beskytter vi dine personopplysninger. 

FAQ

Her finner du svar på de vanligste spørsmålene leietakere har.

Liten hilsen fra leietaker A:

Upåklagelig service!

Vil si takk for den tiden jeg hadde hos dere og at jeg koste meg helmax på takterrassen og i min lille leilighet! Servicen har vært upåklagelig hele veien. Dere tar imot og lytter og gjør noe med tilbakemeldingene. Det er ikke selvsagt!

Liten hilsen fra leietaker B:

Veldig flink vaktmester!

Jeg skriver for å si at dere har en veldig flink vaktmester ansatt. Han kom under en time etter at vi hadde fått kontakt - reparerte med en gang det mest urgent problem, og har nå vært forbi og gjort jobbet helt ferdig etter å ha skaffet reservedelen som skulle brukes.  

Profesjonell, rask og dyktig!